Politică de confidențialitate

Website-ul www.lagrisha.ro este operat de SC JOVIS COSMETICS SRL, cu sediul în Str. Primăverii, nr. 2, com. Ghindărești, jud. Constanța, CUI RO31204019,  J13/318/2013.

Protecția informațiilor cu caracter personal este importantă pentru noi. Website-ul www.lagrisha.ro este în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, iar SC JOVIS COSMETICS SRL își ia angajamentul să păstreze confidențialitatea informațiilor dumneavoastră.

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care folosim și protejăm informațiile pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului.

Informațiile pe care ni le furnizați

Acest site nu colectează alte date personale în afara numerelor de telefon și/sau adreselor de email atunci când utilizatorii aleg să ne contacteze telefonic, pe WhatsApp prin intermediul butonului de rezervare de pe site sau să ne scrie la adresa de email afișată. Aceste date personale sunt folosite în scopul de a răspunde solicitărilor și întrebărilor dvs.

Utilizarea informațiilor

Informațiile colectate prin intermediul acestui site vor fi folosite exclusiv pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor dvs. Nu vom transmite sau vinde niciodată aceste date terților.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să menținem securitatea informațiilor dvs. și să luăm toate măsurile necesare pentru a preveni accesul neautorizat.

Drepturile dvs.

Conform Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, drepturile dvs. sunt:

Dreptul de a fi informat (art. 12-13): Informarea persoanei vizate cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.

Portabilitatea datelor (art. 20): Persoana vizata are dreptul de a solicita portarea datelor intre Operatori.

Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor) (art.17): Cand procesarea nu mai este justificata sau cand persoana vizata si-a retras consimtamantul

Dreptul de a face opozitie (art.21): Dreptul persoanei vizate de a face obiectii sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrari

Dreptul de acces la date (art.15): Persoana vizata poate solicita acces la datele sale pentru a verifica daca prelucrarea este intemeiata

Dreptul de a rectifica Datele (art.16): Persoana vizata poate solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate gresit

Dreptul de restrictionare a prelucrarilor(art.18) Persoana vizata poate cere restrictionarea datelor folosite sau a transferului de date

Dreptul de a se opune la profilari (art. 21) Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata.

Schimbarea acestei Politici

Ne rezervăm dreptul de a schimba această Politică de Confidențialitate în orice moment. Vă rugăm să vă verificați periodic pagina pentru a vă asigura că sunteți la curent cu versiunea cea mai recentă.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica de confidențialitate ne puteți contacta la contact@lagrisha.ro